K2 Next Generation

K2 Next Generation helpt overheden en instellingen bij het maken, structureren en implementeren van beleid binnen het sociale domein. Dat klinkt wat abstract en daarom vroegen ze de Blits te helpen met de content voor hun nieuwe website. Dat deden we door praktijkvoorbeelden uit te lichten en de mensen achter K2 meer centraal te stellen. Hieronder lees je hoe dat laatste zich vertaalt in copy.
K2_Next_generation_-_Onze_mensen 2

Wij zijn K2 Next Generation

We zijn geen dossiervreters. Geen vergadertijgers. Geen filosofen. Natuurlijk houden we ons vak bij en zien we veel vergaderzalen van binnen. Vanzelfsprekend denken we na over ons werk en wat het betekent. Maar wat we het liefst doen, waar we echt goed in zijn, is aanpakken. Zorgen uit uw handen nemen, mouwen opstropen en samen aan de slag. Onze kennis en expertise bundelen met die van u. Structuur aanbrengen, richting geven, oplossingen helpen vinden én werkend maken.

K2 Next Generation: vijf adviseurs, met daaromheen een flexibele schil van professionals die we per project kunnen inzetten of raadplegen. Vijf verschillende karakters die elkaar aanvullen en versterken in competentie en expertise. Wat ons bindt: een fascinatie voor veranderprocessen, een gezonde dosis nieuwsgierigheid en de ambitie om de wereld beter te maken voor kwetsbare burgers in onze samenleving.